در دانشگاه بیرجند برگزار شد:

مراسم جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر "دردانه‌های خلقت"

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۷۸۱۸ اخبار برگزیده
جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، با عنوان دردانه های خلقت، به همت کانون عفاف و حجاب و مشارکت کانون جوانان رضوی، شورای فرهنگی خوابگاه ها، بسیج دانشجویی و هیأت محبان المهدی(عج) دانشگاه بیرجند در روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور پرشور دانشجویان دختر و بانوی لبنانی، زینب جابر در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
مراسم جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر "دردانه‌های خلقت"

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، با عنوان دردانه های خلقت، خادم یاران رضوی همراه پرچم حرم مظهر رضوی در مراسم حضور یافته و به اجرای مدح و سرود پرداختند.
در این مراسم، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، ضمن خوش آمد گویی و تبریک دهه کرامت و روز دختر، به ایراد سخنانی درباره ویژگی‌های جوان پرداخت. سپس، گروه سرود مفضال دو سرود با موضوع امام زمان(ع) و خواهر و برادری اجرا کرد.
همچنین در ادامه کانون موسیقی دانشگاه به صورت زنده اجرا داشت.
این جلسه با سخنرانی بانوی لبنانی، زینب جابر اولین مجری زن لبنانی در صدا و سیمای ایران و استاد دانشگاه ادامه پیدا کرد.
اجرای مسابقات و قرعه کشی پنج سفر قم و پنج سفر مشهد و همچنین اهدای تعدادی جوایز به فعالان فرهنگی و مذهبی پایان بخش جشن روز دختر بود
.