قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی ( روزانه- نوبت دوم )

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند با توجه به بخشنامه جدید صندوق رفاه، ثبت نام وام‌های دانشجویی آغاز گردید. لذا از کلیه متقاضیان عزیز خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق اطلاعیه، نسبت به ثبت نام وام درخواستی خود طیق جدول زمان‌بندی ذیل اقدام نمایند. بدیهی با توجه به محدودیت در اعتبارات، خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

نوع وام

زمان ثبت نام و تحویل مدارک

مدارک مورد نیاز

سامانه ثبت نام

تحصیلی

شنبه 96/10/30 لغایت 96/11/21

تحویل اصل سند تعهدنامه محضری به همراه آخرین حکم کارگزینی ضامن

www. bp.swf.ir

شهریه ( ویژه دانشجویان نوبت دوم )

شنبه 96/10/30 لغایت 97/1/20

اصل سند تعهد نامه محضری به همراه اخرین حکم کارگزینی ضامن

سایر وام‌ها

96/10/30 لغایت 96/12/10

مراجعه به کارشناس مربوطه و اطلاع از مدارک مورد نیاز مربوطه

ضروری ویژه دکتری

96/10/30 لغایت 96/11/11

اصل فرم درخواست وام ضروری ویژه دکتری
ارائه فاکتور و یا گواهی مربوطه
اصل سند تعهد نامه محضری به همراه آخرین حکم کارگزینی ضامن

ضروری عادی متعاقباً اعلام خواهد شد  ارائه فاکتور و یا گواهی های مربوطه

* کلیه متقاضیان می بایست ابتدا در سامانه پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir نسبت به درخواست وام خود اقدام نمایند.
( کد کاربری و کلمه عبور جهت ورود به سامانه شماره ملی به همراه خط تیره می باشد1-111111-111)

* دانشجویانی که تا کنون برای دریافت وام اقدام ننموده اند می بایست اقدام به ارائه تعهد نامه محضری نمایند و سایر دانشجویان نیازی به ارائه مجدد آن ندارند .
( دریافت نمونه فرم تعهدنامه محضری )

امور مربوط به دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی در پردیس امیراباد ( خانم توکلی ) انجام میگیرد.

مدارک مورد نیاز قید شده حتماً می بایست در موعد مقرر تحویل کارشناس مستقر در اداره رفاه دانشجویان گردد.
دانشکده های علوم ، آمار و ریاضی ، مهندسی : سرکار خانم ابراهیمی*** دانشکده های ادبیات ، هنر، علوم تربیتی، برق و کامپیوتر، تربیت بدنی : آقای خراشادی زاده

عدم تحویل مدارک به منزله انصراف از وام تلقی می گردد و اداره رفاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.

(( جهت اطلاع از کلیه اخبار و اطلاعیه های اداره رفاه دانشجویان می‌توانید به کانال اطلاع رسانی این اداره به نشانی T.ME/BIRJANDREFAH مراجعه نمایید))