قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی وام‌های دانشجویی

نظر به اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی به اطلاع کلیه دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی می‌رساند ثبت نام صرفاً از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir انجام می‌پذیرد. و دانشجویان می توانند با مراجعه به پرتال صندوق رفاه نسبت به ثبت نام وام های دانشجویی اقدام نمایند.
تذکر:
* دانشجویان متقاضی وام بایستی حتماً پرونده پورتال دانشجویی خود در صندوق رفاه دانشجویان را فعال کرده باشند.
دانشجویان روزانه متقاضی وام می‌بایست شماره حساب نزد بانک تجارت و بنام خودشان داشته باشند.
شرط ثبت نهایی وام دانشجویی داشتن تعهدنامه محضری است که دانشجو وضامن ضمن مراجعه به دفاتر اسناد رسمی در سراسر کشور وتنظیم آن، نسبت به تحویل اصل تعهدنامه محضری بهمراه آخرین حکم کارگزینی به کارشناس مستقر در اداره رفاه دانشجویان اقدام نمایند.( ضامن کارمند رسمی و یا پیمانی ادارات دولتی و یا نهادهای نظامی و انتظامی باشد. جهت ضمانت بازنشستگان ارائه گواهی کسر از حقوق الزامیست)

لینک دریافت تعهدنامه محضری

(( جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه‌های اداره رفاه دانشجویان به کانال اطلاع رسانی به نشانی https://T.me/birjandrefah ملحق شوید))