برگزاری نشست انگیزشی ویژه دانشجویان نوورود هنراسلامی در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۸ کد : ۲۶۳۸۰ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر با هدف آشنایی دانشجویان نو ورود هنراسلامی با برنامه های مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه و چگونگی ارتباطات سازنده در فضای علمی، نشستی با حضور دکتر هادی صمدیه عضوهیات علمی گروه روانشناسی و استاد راهنمای دانشجویان نوورود هنراسلامی دکتر آرزو پایدارفرد در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد. در این نشست دکتر صمدیه در خصوص روش های برنامه ریزی و مطالعه موثر، تمرکز، شناخت خود و مسائل پیرامون و راه های مواجهه با مشکلات و استفاده از زمان و چگونگی حل تعارضات در زندگی دانشجویی و خوابگاه صحبت کردند و به ارائه راهکارها و معرفی کتب مرتبط با موضوعات پرداختند. در پایان این نشست، دانشجویان با طرح سوالات متعدد از دغدغه های خود صحبت کردند و به گفتگو پرداختند.