افتخار افرینی دانشجویان دانشکده هنر در شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر استان خراسان جنوبی

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۰:۵۳ کد : ۲۷۰۲۰ اخبار دانشکده
دانشجویان، دانش آموختگان و اساتید دانشکده هنر در شانزهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر خراسان جنوبی افتخارآفرینی کردند.

به گزارش دانشکده هنر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی با عنوان ((تجسم هنر)) شامگاه شب ولادت امام حسین(ع) و با حضور جمعی از مسئولین استانی برگزار گردید.
در این جشنواره بیش از 450 اثر در قالب های مختلف آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند که 36 اثر به مرحله ملی این مسابقات راه یافتند.

دانشجویان و اساتید دانشکده هنر دانشگاه بیرجند نیز با حضور فعالانه در این جشنواره، حائز مقام های متعدد شدند.

علی زجاجی، احسان محمودی،راضیه رضوانی،فاطمه عندلیب و وحید زنگوئی از دانش آموختگان دانشکده هنر عناوین برگزیده و شایسته تقدیر این مسابقات را از آن خود کردند. همچنین آسیه رمضانی، محبوبه غلامپور گلی و غلامرضا بی باک از اساتید دانشکده هنر نیز این عناوین را کسب نمودند.

حامد شاه حسینی، دانشجوی دانشکده هنر نیز عنوان شایسته تقدیر را در این جشنواره از آن خود کرد.

شایان ذکر است شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و استانداری و با محوریت "هنر نوآور، خلاق، وحدت بخش و امیدآفرین" برگزار شد.