برگزاری وبینار «اضطراب امتحان »
سرکار خانم ملکوتی وبینار را با تعریف اضطراب آغاز کردند و اشاره کردند که اضطراب یک حالت هیجانی بسیار ناخوشایند و اغلب مبهم است که با یک یا چند احساس جسمی مانند تپش قلب، تعریق، سردرد، بی قراری ... همراه است. سپس به تعریف اضطراب امتحان پرداختند و اشاره کردند که اضطراب امتحان به عنوان یک اختلال روانشناختی به مجموعهای از واکنشهای شناختی، عاطفی، فیزیکی و رفتاری فرد اشاره دارد که همراه با نگرش درباره نتایج امتحان است. سپس نشانههای اظطراب برشمردند و عوامل مؤثر در اضطراب امتحان شامل عوامل فردی، خانوادگی، آموزشگاهی و تکنولوژیک را به طور جامع توضیح دادند.
در ادامه مشکلات شایع دانشجویان که منجر به اضطراب امتحان میشود را به طور کامل توضیح دادند؛ و عوامل کاهشدهنده اضطراب امتحان شامل داشتن تصویر ذهنی مثبت از خود، پرهیز از کمالگرایی، عدم تعویقاندازی، تکنیکهای تمرکز، تکنیکهای توقف فکر، چوب خط زدن بر افکار مزاحم، آگاهی از باورهای غیرمنطقی و خودگویی منفی و جایگزینی باورهای مثبت، مطالعه صحیح و مرور بلافاصله را به طور کامل برشمردند. سپس به رعایت موارد لازم قبل از حضور در جلسه امتحان، سر جلسه امتحان، بعد از جلسه امتحان و موارد لازم جهت شرکت در آزمونهای آنلاین اشاره شد.
درانتها کتابهای، کتاب کار اضطراب، نگرانی و افسردگی، کتاب کار نگرانی و اضطراب و درمان 30 دقیقهای اضطراب معرفی شدند و به سوالات شرکتکنندگان پاسخ داده شد.
نظر شما :