تئاتر «رویا در کمپ» با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه بیرجند به روی صحنه رفت.

اجرای این تئاتر به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، کانون تئاتر و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند با همکاری سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به کارگردانی خانم مهلا میرشکار با حضور آقای سیف الهی، رئیس اداره فرهنگی معاونت فرهنگی، آقای محمد دهشیبی، رابط فرهنگی مرکز مشاوره با معاونت فرهنگی اجتماعی، خانم فاطمه علی آبادی، مسئول کانون همیاران و اعضای کانون، دبیر و اعضای کانون تئاتر و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند، در تاریخ شنبه 22 اردیبهشت ماه 1403 از ساعت  ۲۰ الی 21:30 در محل سالن فرهنگ برگزار شد.

«رویا درکمپ» روایت دو معتاد  و دو دوست است که یکی از آنها عاشق پرستار کمپ و دیگر خسته از کمپ شده اند. در این تئاتر مریم دولتی در نقش رویا، معین مزگی نژاد در نقش خسرو، محمد نمکین در نقش ناصر، ایفای نقش کردند. همچنین خانم حکیمه زحمتکش طراح پوستراین اثر بودند و در پایان از اعضای اجرا توسط مرکز مشاوره تقدیر شد.

اجرای اول این تئاتر در تاریخ  9 اسفند ماه 1402 به روی صحنه رفت.

نظر شما :