جلسه آشنایی دانشجویان نوورود با قوانین آموزشی دانشگاه بیرجند

جلسه آشنایی دانشجویان نوورود با قوانین آموزشی دانشگاه بیرجند جدید

جلسه آموزشی دانشجویان نوورود دانشگاه بیرجند به تفکیک مقاطع تحصیلی به همت مدیریت آموزشی دانشگاه برگزار می‌شود. اولین جلسه برای  دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی روز شنبه ۱۳ آذر بصورت مجازی برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی وضعیت مراتع استان و سازه‌های آبگیر برای استحصال آب باران

​​​​​​​نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با عنوان وضعیت مراتع استان و سازه‌های آبگیر برای استحصال آب باران بصورت مجازی برگزار می‌شود.

راه‌اندازی اولین سامانه آنلاین مواد تفکیکی و بازیافت در دانشگاه بیرجند
در راستای مدیریت سبز انجام شد؛

راه‌اندازی اولین سامانه آنلاین مواد تفکیکی و بازیافت در دانشگاه بیرجند

سامانه آنلاین مواد تفکیکی و بازیافتی با رویکرد استارتاپی و با هدف خرید آنلاین مواد بازیافتی در محل و تفکیک از مبدا با امکانات سامانه هوشمند نرم‌افزاری و دارا بودن تمام مختصات و جزئیات در دانشگاه بیرجند به منظور گسترش علمی و عملی مدیریت سبز راه‌اندازی شد.

ادامه مطلب
کسب مقام توسط دانشجوی پسر دانشگاه بیرجند در رقابت های قهرمانی دوچرخه سواری( تریال) کشور

رقابت‌های قهرمانی دوچرخه سواری (تریال) به میزبانی شهر همدان با حضور ۳۰ ورزشکار در قالب ۱۳ تیم در دو کلاس ۲۰ و ۲۶ اینچ (رده های سنی جوانان و بزرگسالان) برگزار شد. در این مسابقات علی اختر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق و قدرت دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام سوم شد.