برگزاری جلسه شورای اداری دانشکده فنی فردوس

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۳ کد : ۱۱۳۴۳ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، شورای اداری دانشکده فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/10/09 با حضور ریاست و معاونین اداری و مالی و آموزشی دانشکده به صورت مجازی تشکیل شد. دکتر واحدی پور ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام؛ سردار قاسم سلیمانی؛ روز بصیرت را که نشان از درایت و ولایت پذیری ملت ایران داشت خدمت همکاران تبریک گفت. واحدی پور از بازدید معاون پژوهشی وزارت علوم از دانشکده ی فنی و مهندسی به عنوان  نقطه عطفی در تاریخ دانشکده یاد کرد و اعلام کرد علاقمند هستم همکاران در حوزه های مختلف صاحب ایده و حرفه ای باشند و برای پیشبرد امور مسئولیت پذیری و زمان شناسی را سرلوحه کار خود قرار دهند. گفتنی است معاونین اداری و مالی و آموزش نیز موارد مربوط به حوزه ی کاری خود را بیان و گزارشی از عملکرد خود در نیمسال اول 99 ارائه نمودند.