از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

ایده برتر جشنواره ایده های برتر آذرماه معرفی شد

طرح برگزیده جشنواره طرحها و ایده های برتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند اعلام شد
ایده برتر جشنواره ایده های برتر آذرماه معرفی شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، طرح برگزیده جشنواره طرحها و ایده های برتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند اعلام و معرفی شد.
دکتر علی اکبر محمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر گفت: به جهت مشارکت همه دانشگاهیان در برنامه های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی تصمیم به برگزاری جشنواره ایده ها و طرحهای برتر نمود و در آذر ماه گذشته از میان 82 طرح رسیده به دبیرخانه جشنواره، طرح مربوط به انجمن علمی حقوق و با عنوان (( تریبون آزاد خشونت علیه زنان)) به عنوان طرح برتر آذرماه انتخاب و معرفی شد.
دکتر محمدی خاطر نشان کرد: کلیه دانشگاهیان اعم از اساتید،کارکنان و دانشجویان  می توانند با مراجعه به پایگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نسبت به ثبت طرح و ایده خود اقدام نمایند و از جوایز نقدی آن بهره مند شوند.
شایان ذکر است جشنواره طرح ها و ایده های برتر بصورت ماهیانه برگزار می شود و در پایان هرماه، طرح برگزیده انتخاب و با جایزه نقدی از آن تقدیر بعمل خواهد آمد.