معرفی همکار مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند به عنوان فعال عرصه مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی

۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۳۵۷۰ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...
دکتر هادی صمدیه همکار مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند به عنوان فعال عرصه مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر هادی صمدیه نماینده تام الاختیار دانشگاه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی و همکار مرکز مشاوره و درمان دانشگاه طی مراسمی که به منظور تجلیل از فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی که در سالن شهید مطهری استانداری برگزار شد، به عنوان فعال عرصه مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

نظر شما :