برگزاری جلسه معارفه مربیان همتا

جلسه «معارفه با مربیان همتا» با حضور جناب آقای دکتر هادی صمدیهء (ریاست محترم مرکز مشاوره و توانمندسازی)، فاطمه نادری، کیانا حیدری جاغرق و محبوبه ملکانه (کارشناسان واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی)، روز شنبه ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۰ در سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا به چرایی نیاز به مربیان همتا اشاره شد و سپس اهداف برنامه مربیان همتا برشمرده شدند. انتظارها از مربیان همتا، انتظارها از دانشجویان و زمینه همکاری به طور کامل تشریح شدند و بایدها و نبایدهای همکاری در طرح مربیان همتا توضیح داده شدند.

در اواسط جلسه اهداف و جزئیات هر جلسه‌ای که مربیان همتا برگزار خواهند کرد به طور کامل و جامع تشریح شدند و به تمامی سؤالات مربیان همتا پاسخ داده شد.

در پایان نیز تمامی پیشنهادهای مربیان همتا به طور کامل بررسی مورد بررسی قرار گرفتند.

لازم به ذکر است برای دانشجویان که شرایط حضور نداشتند جلسه همزمان به طور مجازی در ادوبی‌کانکت برگزار شد.

نظر شما :