هشتمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۰۰۵۴ اخبار دانشکده

هشتمین جلسه شورای پردیس روز دوشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ ساعت ۱۰ در دفتر ریاست پردیس برگزار گردید.

درآغاز این جلسه دکتر جهانی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست فرارسیدن اربعین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)  را تسلیت گفتند.شروع سال تحصیلی جدید و حضور دانشجویان از هفته آینده در پردیس، بررسی مشکلات و نواقص موجود در آزمایشگاهها و کلاسها و تلاش جهت رفع نواقص در اسرع وقت، نظافت و آماده سازی کلاسها، معرفی کارشناسان آموزشی جهت تحویل مدارک دانشجویان نوورود به پردیس شوکت آباد، برگزاری جشنواره زرشک توسط سازمان جهاد کشاورزی با همکاری دانشگاه بیرجند در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۷ مهرماه، هماهنگی و برنامه ریزی برای کارگاه آموزشی زرشک ارگانیک توسط دانشگاه بیرجند در حاشیه برگزاری جشنواره زرشک از اهم مواردی بود که توسط ایشان اطلاع رسانی گردید.

در ادامه دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدیدو اشاره به حضور دانشجویان پس از وقفه طولانی به کلیه همکاران پرتلاش پردیس خداقوت گفتند و برای ایشان در انجام امور محوله آرزوی موفقیت کردند.

ثبت نام دانشجویان نوورود تحصیلات تکمیلی، درخواستهای کمسیون موارد خاص، تمدید سنوات و بررسی دروس فاقد نمره توسط گروههای آموزشی، دقت نظر در تعریف دروس معرفی به استاد، بررسی نامه های آموزشی، بررسی پروپوزالها، درخواستهای دانشجویی، درخواستهای ترفیع سالیانه از مواردی بود که در بخش آموزشی مورد بررسی قرارگرفت.