با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از جانبازان جنگ تحمیلی، مراسم گلباران شهدای گمنام پردیس امیرآباد برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۰۱۱۴ اخبار برگزیده معاونت
مراسم گلباران پردیس امیرآباد و تجدید میثاق با شهدای جنگ تحمیلی، روز چهارشنبه ۲۳ شهریورماه در محل مزار شهدای گمنام پردیس امیرآبادبرگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، با هدف میثاق با شهدای جنگ تحمیلی، مراسم گلباران و عطرافشانی دو شهید گمنام در محل پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس برگزار شد، شرکت کنندگان  به مقام شامخ این دو شهید ادای احترام کردند.

دکتر فرزانه پور در این دیدار ضمن خیرمقدم به حاضرین،  از مقام شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی تجلیل کرد.

خاطره گویی و بیان برخی مطالب در خصوص بهسازی فضای شهدای گمنام از جمله مسائل مطرح شده در این دیدار بود.