برگزاری کافه کتاب به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی سلامت روان

مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی سلامت روان، ۱۸ تا ۲۴ مهرماه ۱۴۰۱، برنامه کافه کتاب را در روز چهارشنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۸ تا ۲۰ باحضور کارشناسان مرکز مشاوره، آقای مصطفی حسین‌پور، کارشناس‌ارشد روان‌شناسی تربیتی و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند، در محل مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه برگزار کرد.

برنامه کافه کتاب با موضوع نقد و بررسی کتاب «روابط از دست رفته» نوشته جوهن هری، ابتدا توسط آقای حسین‌پور با طرح این سوال که آیا تاکنون افسردگی را تجربه کردید آغاز شد. سپس دانشجویان علاقه‌مند تجارب خود را بیان کرده و آقای حسین‌پور به توضیحاتی پیرامون افسردگی و اضطراب پرداختند. در ادامه به نقد و بررسی کتاب روابط از دست رفته پرداخته شد و این کتاب به لحاظ محتوایی و ترجمه نقد گردید و دانشجویان نظرات خود را بیان نمودند.

در پایان با توافق تمام شرکت‌کنندگان کتاب بعدی برنامه کافه کتاب انتخاب شد و به قید قرعه کتاب «قدرت پشیمانی» اثر دانیل پینک به خانم الهه بنی‌اسدی تقدیم شد.

نظر شما :