برگزاری برنامه پخش و نقد روان‌شناختی فیلم به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی سلامت روان

۲۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۰۴۹۳ اخبار

مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی سلامت روان، 18 تا 24 مهرماه 1401، برنامه پخش و نقد روان‌شناختی فیلم را در روز دوشنبه 18 مهرماه ساعت 18 تا 20، باحضور کارشناسان مرکز مشاوره و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه برگزار کرد.

در این برنامه ابتدا فیلم «انیمیشن شانس» با حضور 5 نفر از کارشناسان مرکز و جمعی از دانشجویان، پخش شد.

در پایان دانشجویان نظرات خود درباره این فیلم را بیان کردند و کارشناسان مرکز مشاوره در نقد روان‌شناختی این فیلم، به توضیحاتی پیرامون اسنادهای علی، طرحواره‌ها و تئوری انتخاب پرداختند. این برنامه با استقبال دانشجویان شرکت‌کننده همراه بود.

آخرین ویرایش۲۴ مهر ۱۴۰۱

نظر شما :