برگزاری اردوی معارفه دانشجویان نو ورود رشته باستان شناسی در مجموعه فرهنگی- تاریخی (باغ) امیرآباد

۲۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۰۵۳۳ اخبار دانشکده

به همت اعضای هیات علمی گروه باستان شناسی دانشکده هنر، اردوی معارفه دانشجویان نو ورود مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد، روز سه شنبه 26 مهر ماه در مجموعه فرهنگی تاریخی (باغ) امیرآباد دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این اردو دانشجویان ضمن بازدید از این مجموعه تاریخی، با جذابیت ها و آینده شغلی رشته باستان شناسی و ارکان مختلف دانشکده و دانشگاه نیز آشنا شدند.

در این مراسم دکتر کوهستانی، مدیر گروه باستان شناسی، ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو‌ ورود، اظهار امیدواری کرد شرایط ایده‌آل مورد درخواست دانشجویان عزیز فراهم گردد و از آنان خواست لحظه‌ای از علم‌آموزی و مهارت‌افزایی غفلت نکنند.

در ادامه دکتر زارعی معاون آموزشی دانشکده هنر، دکتر ظهوریان مسئول هسته کارآفرینی دانشکده هنر و دکتر فرزین عضو هیات علمی گروه باستان شناسی  نیز ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، برایشان آرزوی موفقیت و درخشش در تحصیل و زندگی کردند.