اعلام اسامی واحدهای فناور و نوآور برتر در ارزیابی دوره اول زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در سال 1401

اولین دوره ارزیابی واحدهای فناور مستقر زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در سال 1401 با حضور 41 واحد فناور (حوزه فعالیت دانش‌بنیان) و نوآور (حوزه فعالیت خلاق‌بنیان) و با همکاری شرکت توسعه اقتصاد آرتان شریف (شتابدهنده تیمی‌نو) انجام شد.

پس از جمع‌بندی و تحلیل دقیق گزارشات اخذ شده، واحدهای توسعه امن چابک، پاک الکترونیک خاوران، زرین برگ خاوران، ثمین ژن و به کان سنگ فرآور به عنوان واحدهای فناور برتر (حوزه فعالیت دانش‌بنیان) و واحدهای گالری شاهو، مؤسسه فکرپروری و خلاقیت ژرفا، باسمه چی، چرخه سبز خاوران و زرنگاران برتر به عنوان واحدهای نوآور برتر (حوزه فعالیت خلاق‌بنیان) شناخته شدند.

همچنین برنامه‌ریزی شده است برای واحدهای فناور و نوآور به زودی مطابق با نتایج واحدها در این ارزیابی و بر اساس فرصت بازار آن‌ها تسهیلاتی تخصیص داده شود.