فراخوان جذب دانشجویان شاهد و ایثارگر در کانون علمی فرهنگی ایثار

۰۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۵ کد : ۲۱۳۲۷ اطلاعیه

کانون علمی – فرهنگی ایثار
معرفی:
— کانون ایثار بخشی از اداره ی شاهد و ایثارگر دانشگاه محسوب می شود که در راستای گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ایجاد انگیزه برای تلاش مضاعف و هدفمند در عرصه های علمی ، پژوهشی و فرهنگی به طراحی، برنامه ریزی و اجرا می پردازد.
— کانون ایثار در زمینه فرهنگی (ادبی، هنری، ورزشی)، علمی، دینی و اخلاقی فعالیت می کند.
اهداف کانون:
— انسجام بخشی و تقویت فعالیت های علمی و فرهنگی که هم اینک توسط اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه در حال انجام است.
— پررنگ کردن نقش دانشجویان شاهد و ایثارگر در جریان ها و خیزش های علمی و فرهنگی کشور
— تلاش برای بازخوانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
— برنامه ریزی و اجرای برنامه های ارتقاء سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر
— برگزاری مسابقات ورزشی، جشنواره ها، گردهمایی ها، نمایشگاه ها، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی علمی به مناسبت های مختلف
ارکان و تشکیلات:
— مجمع عمومی
— شورای مرکزی
اعضای کانون:
— الف) اعضای اصلی: به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه که در کانون فعالیت می کنند اطلاق می گردد.
— ب) اعضای عادی: کلیه ی دانشجویان شاهد و ایثارگر به عضویت کانون در آمده اند.
— ج) اعضای افتخاری: به دانشجویان غیرشاهد و ایثارگر اطلاق می شود که به عضویت کانون در آمده و فعالیت می کنند.
— تبصره: دانشجویان شاهد و ایثارگر می توانند حداکثر سه سال بعد از فراغت از تحصیل در هر مقطع در عضویت کانون باشند.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی shahedbirjand@ در ایتا و یا داخلی 1056 تماس حاصل فرمائید

آخرین ویرایش۰۶ آذر ۱۴۰۱