برگزاری کارگاه ارگونومی و اختلالات اسکلتی _ یادگیری در موقعیت‌های نشستن در کلاس‌های مجازی توسط دکتر سعید ایل بیگی دانشیار گروه علوم ورزشی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۸ کد : ۷۹۷۵ اخبار دانشکده

به مناسبت دهه سرآمدی آموزش کارگاه ارگونومی و اختلالات اسکلتی - یادگیری در موقعیت‌های نشستن در کلاس­های مجازی توسط آقای دکتر سعید ایل بیگی دانشیار گروه علوم ورزشی برگزار شد.

در طول همه گیری Covid-19 بیشتر افراد بویژه اساتید و دانشجویان در منزل مجبور به فعالیت شده‌اند.. بنابراین بر اساس این نیاز روش زندگی انسان‌ها تغییرات اساسی پیدا کرده است. در این دوران محیط‌های کاری جدید بوجود آمدند،‌ که سلامت انسان‌ها را با توجه به شرایط خاص وضعیتی به نوعی در خطر انداخته است.

این بحث به طور خاص توصیه‌هایی را بر مبنای علم ارگونومی در هنگام نشستن و کار با لب تاپ برای شما فراهم می کند تا بتوانید به بهترین شکل ممکن در محل کار خود مشغول باشید و از سلامتی اسکلتی عضلانی خود مراقبت کنید.

این مبحث بطور کامل در سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه به آدرس  lms.birjand.ac.ir  در بخش درس های من و از قسمت مرکز مشاوره برخط دانشگاه قابل مشاهده است.