از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی

بزرگداشت سالروز سوم خرداد بصورت مجازی برگزارشد

با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و بسیج اساتید دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت سوم خرداد برگزار شد.
بزرگداشت سالروز سوم خرداد بصورت مجازی برگزارشد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست مجازی گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر ویژه اعضای هیئت علمی روز شنبه مورخ 3 خرداد ماه و بصورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر زنگوئی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن تبریک سالروز فتح خرمشهر، به بیان برخی نتایج حاصله از این رویداد تاریخی اشاره کرد و تاکید کرد: بایستی این وقایع بدرستی به نسل جوان و امروزی ما منتقل گردد.

سرهنگ مزگی‌نژاد، کارشناس ارشد علوم سیاسی و معاون اسبق سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در ادامه ضمن بیان چگونگی آزاد سازی خرمشهر، به رشادت ها و ازخودگذشتگی رزمندگان ایران اسلامی اشاره کرد.

مزگی نژاد کارشناس علوم سیاسی، ضمن بیان این نکته که خرمشهر متعلق به همه ملت ایران است، به سیر تاریخی آنچه از سقوط تا فتح خرمشهر روی داد اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: امروز، دشمن از راه نظامی توان مقابله با ملت ایران را ندارد و از فضاهای فرهنگی و اقتصادی قصد ضربه زدن را دارد. وی در ادامه افزود: ما در طی این سالها نشان داده ایم که اگر بخواهیم می توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

در ادامه این جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.