برگزاری کارگاه فشرده معارف مهدویت احیاگران

کارگاهی به میزبانی کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند تحت عنوان ،«کارگاه معارف مهدویت» با همکاری ۴ کانون مهدویتِ دانشگاه بیرجند ، کانون مهدویت دانشگاه صنعتی بیرجند ، کانون مهدویت دانشگاه ایران ، کانون مهدویت دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد .
برگزاری کارگاه فشرده معارف مهدویت احیاگران

کارگاهی به میزبانی کانون مهدی یاوران  دانشگاه بیرجند تحت عنوان ،«کارگاه معارف مهدویت» با همکاری 4 کانون مهدویتِ دانشگاه بیرجند ، کانون مهدویت دانشگاه صنعتی بیرجند ، کانون مهدویت دانشگاه ایران ، کانون مهدویت دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد . این کارگاه دارای 13 سرفصل است که  توسط 13 استاد متخصص و  برجسته حوزه و دانشگاه ، خصوصا مرکز تخصصی مهدویت قم تدریس خواهد شد . 13 سرفصل حدودا از تاریخ 6مرداد تا 25 شهریور به طول خواهد انجامید . هفته‌ای دو سرفصل ، روز های سه شنبه و پنجشنبه عصر برگزار خواهد گردید .

در پایان به شرکت کنندگان در دوره گواهی حضور اعطا خواهد شد .

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۴۰۰