کارگاه بررسی پسماندها و اثرات آن بر کمیت و کیفیت آب برگزارشد.
کانون محیط زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی با هدف آشنایی بیشتر دانشگاهیان با موضوع پسماندها و اثرات آن در محیط زیست، اقدام به برگزاری کارگاهی با عنوان "بررسی پسماندها و اثرات آن بر کمیت و کیفیت آب" با حضور خانم دکتر هدی موسی زاده، مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی در تاریخ چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ نمود.
از مهمترین عناوین طرح شده در این کارگاه به شرح زیر می باشد:
- نحوه خرید مواد غذایی و نگهداری صحیح آن
- نحوه صحیح پخت غذا با حداقل دور ریزی
- استفاده کم و بهینه از آب در مواقع شست و شو و پخت و پز
- آشنا کردن شرکت کنندگان با بنیانگذار پسماند صفر
- ارائه و توضیح محصولات پاک زیست
و ....
شایان ذکر است، این نشست ویژه بانوان دانشگاهی برگزار شد.