فراخوان شرکت در مسابقه طراحی لوگو انجمن علمی بیومکانیک ورزشی‎‎

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۱۷۳۹ اخبار دانشکده اطلاعیه

به همت انجمن علمی بیومکانیک ورزشی دانشگاه بیرجند مسابقه طراحی لوگو برای این انجمن برگزار می‌­شود. دانشجویان علاقه‌مند تمامی رشته‌ها مجاز به شرکت در این مسابقه هستند. به لوگوی طراحی شده منتخب 200 هزار تومان جایزه نقدی تعلق می‌گیرد. مهلت ارسال آثار 30 آذر ماه  1401 است.  برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌  09154124341 تماس حاصل نمایند.

نشانی ارسال آثار:

zeinabnasery@gmail.com

zeinabnaseri@birjand.ac.ir

مشخصات طرح:

$  طرح باید در عین سادگی و گویایی از وجوه فنی و هنری زیبایی‌شناختی بهره‌مند باشد.

$   طرح می‌تواند به‌صورت نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی باشد.

$  طرح می‌بایست مفهوم و تصویری از رشته بیومکانیک ورزشی را تداعی کند.

$  عدم شباهت و یا اشاره مستقیم و غیرمستقیم به لوگوهای سایر انجمن ­ها و سازمان‌های داخلی و خارجی الزامی است؛ بدیهی است در صورت عدم رعایت این اصل، طرح ارسالی از فراخوان حذف‌شده و کلیه مسئولیت قانونی و حقوقی ناشی از آن بر عهده شرکت‌کننده در فراخوان خواهد بود.

$   طرح باید قابلیت استفاده در ابعاد کوچک و بزرگ و همچنین فرمت‌های چاپی و دیجیتالی رنگی و تک‌رنگ را داشته باشد.

$    هر فرد و یا شرکت مجاز به ارسال حداکثر ۳ طرح برای شرکت در فراخوان است.