دستورالعمل اجرایی پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

دستور العمل اجرایی انتخاب و معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کننده در جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار سال ۱۳۹۹
دستورالعمل اجرایی پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

قابل توجه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند

دستور العمل اجرایی انتخاب و معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کننده در جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار سال 1399 در لینک زیر قابل ریافت است. بر اساس این دستورالعمل دانشجویان شرکت کننده در جشنواره باید دارای شرایط ذیل باشند.

1. مقطع کارشناسی:

الف) دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته شاغل به تحصیل در نیمسال چهارم و بعد از آن.

ب) دانشجو جزو 10 درصد برتر ورودی خود باشد.

1. مقطع کارشناسی ارشد:

الف) دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته شاغل به تحصیل که حداقل دو نیمسال تحصیلی گذرانده باشند.

ب) دانشجو جزو 10 درصد برتر ورودی خود باشد.

• دانشجویان مقطع دکترای حرفه‌ای (دامپزشکی) که آزمون علوم پایه را گذرانده باشد.
    1. مقطع دکتری:

الف) دانشجویان مقطع دکتری که آزمون جامع را گذرانده باشند.

ج) دانشجو جزو 10 درصد برتر ورودی خود باشد.

د) دارای حداقل یک مقاله علمی-پژوهشی و یا IsI باشند.

لطفا با مطالعه دستورالعمل و در صورت کسب امتیاز مناسب (بر اساس جداول موجود در دستورالعمل) مراتب را به اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند اعلام نمایید.

لینک دانلود:  دستور العمل اجرایی انتخاب و معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کننده در جشنواره