رقابت ۱۵ هزار و ۸۶۲ داوطلب خراسان جنوبی در کنکور سراسری ۱۴۰۰

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۲ کد : ۱۳۵۵۳ اخبار ستادی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند با اعلام خبر رقابت  ۱۵ هزار و ۸۶۲ داوطلب خراسان جنوبی در کنکور سراسری گفت: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ تعداد ۹ هزار و ۱۷۴ نفر داوطلب زن و ۶ هزار و ۶۸۸ نفر داوطلب مرد به رقابت می پردازند.
رقابت ۱۵ هزار و ۸۶۲ داوطلب خراسان جنوبی در کنکور سراسری ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند افزود: از ۱۵ هزار و ۸۶۲ داوطلب خراسان جنوبی تعداد پنج هزار و ۵۲۸ داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی، چهار هزار و ۶۷۷ داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی، ۲ هزار و ۱۱۱ داوطلب گروه زبان‌های خارجی، ۲ هزار و ۷۷ داوطلب گروه آزمایشی هنر و هزار و ۴۶۳ داوطلب گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در 11 شهرستان استان به رقابت می‌پردازند.
وی گفت: دانشگاه بیرجند با تشکیل مرکز آزمون‌ها و با حضور کمیته‌های مختلف از جمله کمیته بهداشت، در برگزاری هر چه بهتر آزمون‌های مختلف فعالیت دارد و برگزای دوره آموزشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای عوامل اجرایی با تأکید بر استفاده از ماسک سه لایه  برای کلیه عوامل اجرایی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مطابق شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزاری آزمون‌ها و تهویه مناسب محیط برگزاری آزمون، بررسی کلیه فرم‌های خود اظهاری سلامت عوامل اجرایی در سایت مرکز بهداشت و درمان، کنترل و نظارت بر انجام نظافت و ضد عفونی کلیه فضاها و سطوح بعد از هر آزمون،  نظارت بر اجرای فاصله گذاری چیدمان صندلی داوطلبین مطابق شیوه نامه‌های بهداشتی برگزاری آزمون‌ها و اختصاص مکانی مجزا (اتاق ایزوله) برای داوطلبین مشکوک به کرونا در هر حوزه امتحانی بخشی از وظیفه اصلی کمیته بهداشت برگزاری آزمون‌ها است.
دکتر آیتی به نظارت عوامل اجرایی و کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط داوطلبین و وجود مواد ضدعفونی کننده دست در ورودی حوزه‌ها و سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد و ادامه داد: در طول برگزاری آزمون‌ها پس از هر بار استفاده سرویس‌های بهداشتی ضدعفونی می‌شود و ماسک و دستکش یکبار مصرف به تعداد کافی برای داوطلبین و عوامل اجرایی نیز وجود دارد.
وی افزود: کنکور سراسری ۱۴۰۰ از چهارشنبه ۹ تیر تا شنبه ۱۲ تیر ماه به مدت چهار روز و در پنج رشته تحصیلی برگزار می‌شود.
دکتر آیتی گفت: مکان مجزا برای داوطلبان مبتلا به کرونا و مشکوک به کرونا در هر حوزه امتحانی در نظر گرفته شده است.
وی تأکید کرد: رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی کننده همچنین تهویه مناسب در محل برگزاری آزمون از مواردی است که در تمامی حوزه‌های امتحانی لحاظ خواهد شد.
کنکور سراسری امسال با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در روزهای ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ تیر برگزار می‌شود.

آخرین ویرایش۰۸ تیر ۱۴۰۰