نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با معاون اداری مالی دانشگاه

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۷ کد : ۱۳۶۱۸ اخبار ستادی
اعضای شورای صنفی کارمندان با معاون اداری مالی دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با معاون اداری مالی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه، نشست اعضای دوره ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند با دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری مالی دانشگاه پیش از ظهر روز یکشنبه 13 تیر1400 در محل اتاق جلسات معاونت اداری مالی برگزار شد.
دکتر اسلامی ضمن عرض تبریک به اعضای این دوره و آرزوی موفقیت برای اعضای شورای، به وام‌های اعطائی مربوط به بانک رفاه اشاره کردو گفت: با پیگیری صورت گرفته مکاتباتی با بانک تجارت انجام داده‌ایم که ان‌شاالله بزودی شاهد ارائه این وام  برای سایر همکاران خواهیم بود.
وی در خصوص پرداخت معوقات ناشی از افزایش 50 درصد حقوق کارمندان نیز گفت: خوشبختانه دانشگاه بیرجند جزو دانشگاه‌هایی است که بودجه آن تامین شده است و به محض اتمام کار توسط همکاران کارگزینی و ارجاع به بخش مالی، در خصوص پرداخت معوقات بصورت یکجا اقدام خواهیم کرد.
تسریع در پرداخت معوقات 50 درصد افزایش حقوق  کارمندان، پیگیری پرداخت معوقات رفاهیات، تجدیدنظر در مورد ذخیره مرخصی از مواردی بود که در این جلسه توسط اعضای شورا مطرح شد.