پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت یکم شهریور؛ روز پزشک

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۶ کد : ۱۴۰۶۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پیام رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت یکم شهریور؛ روز پزشک

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی پیامی یکم شهریور روز پزشک را گرامی داشت.

متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

یکم شهریور زادروز دانشمند بزرگ و نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک  نامگذاری شده است. پزشکان همواره در تمام صحنه‌های انقلاب شکوهمند اسلامی، تلاش‌های خستگی‌ناپذیری را از خود به نمایش گذاشته‌اند و در شرایط اپیدمی کرونا نیز از ابتدا شاهد حضور فداکارانه پزشکان در کنار تمامی مدافعان سلامت بودیم که با تلاش مخلصانه در خط مقدم مبارزه با این ویروس به کمک بیماران شتافتند و همانند هشت سال دفاع مقدس، باخدمت و ایثار، بار دیگر در صحنه تاریخ این سرزمین درخشیدند. روز پزشک که امسال مصادف با ایام شهادت بزرگ پرچمدار ایثار و فداکاری، امام حسین علیه السلام است بر عموم پزشکان شریف به ویژه همکاران گرانقدرمان در اداره بهداشت و درمان گرامی باد.  یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت در حوزه پزشکی را گرامی می‌داریم و از تلاش‌ها و خدمات صادقانه این قشـر زحمتکش کــه متعهدانــه در راستـای ارتقــاء سـلامت جامعـه تـلاش مـی‌نمایند، تشکر و قدردانی می‌نمایم.