تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از رئیس دانشگاه بیرجند

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۹ کد : ۱۴۰۹۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش و حمـایت‌هـای‌ مؤثر دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند از مجموعه فرهنگی و اجتماعی دانشـگاه در چهار سال اخیر قدردانی کرد.
تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در متن نامه تقدیر دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  به دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند آمده است؛ بی‌گمان خدمت به نهاد علم و نظام آموزش عالی کشور که سـهم بی‌بدیلی در توسعه همه جانبه در ساحت‌های علمی، اجتماعی و فرهنگی دارد؛ جایگاه ممتازی در فعالیت حرفه‌ای و فرهنگی ـ اجتماعی صاحبان اندیشه و خرد دارد. از این‌رو وظیفه خود می‌دانم از تلاش و حمـایت‌هـای‌ مؤثر جناب‌عالی از مجموعه فرهنگی و اجتماعی دانشـگاه در چهار سال اخیر، که از حیث موضوعات و مسائل مربوط به آن ظرایف، سـختی و حساسیت‌های ویژه خود را داشته و دارد، نهایت سپاس و قدردانی را داشته باشم. امیدوارم با اتکال به قدرت الهی؛ تلاش عالمانه و خستگی ناپذیر خود همچنان در عرصه دانش و تحقـق توسـعه پایـدار و مـوزون نقش آفرین؛ و افق‌هـای تـازه‌تری را برای نظـام جمهوری اسـلامی گشوده و برای ملت بزرگ این سـرزمین کهن اعتماد ساز و امیـد آفرین باشـید. سعی و همت شما را ارج نهاده و از خداوند بزرگ تندرستی و دوام توفیقاتتان را آرزو دارم.

آخرین ویرایش۰۲ شهریور ۱۴۰۰