انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به‌عنوان رئیس کمیته جایزه دکتر جورج عطیه ۲۰۲۱

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۱۴۲۵۴ اخبار ستادی
دکتر لیلی سیفی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند رئیس کمیته جایزه دکتر جورج عطیه ۲۰۲۱، انجمن کتابداران خاورمیانه در آمریکا انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس فراخوان کمیته جایزه دکتر عطیه در جولای ۲۰۲۱ ، چهار نفر به عنوان اعضای این کمیته انتخاب شدند. از بین اعضای این کمیته دکتر لیلی سیفی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند به عنوان رئیس این کمیته انتخاب شد. گفتنی است از سال ۱۹۹۹ دکتر سیفی اولین ایرانی است که موفق به کسب ریاست این کمیته شده است.
جایزه دکتر جورج عطیه توسط انجمن کتابداران خاورمیانه در سال ۱۹۹۹ به منظور پاسداشت و تجلیل از خدمات ارزنده  دکتر جورج عطیه رئیس بازنشسته بخش خاور شناسی کتابخانه کنگره آمریکا، مسئول پروژه میکروفیلم خاورمیانه و از اعضای بنیانگذار انجمن کتابداران خاورمیانه ایجاد شد.
جایزه دکتر عطیه برای شرکت دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه‌های مورد تأیید انجمن کتابخانه آمریکا در همایش سالانه انجمن کتابداران خاورمیانه، کمک مالی به این دانشجویان اعطا می‌نماید.
امسال برای اولین بار بر اساس پیشنهاد کمیته جایزه دکتر عطیه، دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی از کشورهای خاورمیانه نیز مجاز به شرکت در فراخوان این جایزه هستند. برای اطلاع بیشتر  از جزییات فراخوان به لینک زیر مراجعه کنید:
دکتر لیلی سیفی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و عضو هیأت مدیره انجمن علمی ارتقای کتابخانه های عمومی  است که به عنوان رئیس کمیته جایزه دکتر جورج عطیه 2021، انجمن کتابداران خاورمیانه در آمریکا انتخاب شد.