برگزاری دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۴۲۵۹ اخبار ستادی
 دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان ذیل کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی به دبیری دانشگاه بیرجند روز سه شنبه 9 شهریور1400 به صورت مجازی برگزار شد.
 در ابتدای این جلسه دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند و دبیر کمیته فناوری و نوآوری استان، ضمن عرض خیر مقدم و گزارش مصوبات در کارگروه استان به دستور کار جلسه در خصوص تعیین اولویت طرح‌های فناورانه/نوآورانه پرداخت.
در این جلسه اعضای کمیته به بحث و تبادل نظر در خصوص طرح‌های واصل پرداخته و بر اساس امتیازات اعضا طرح‌ها اولویت بندی شدند.
شایان ذکر است، استانداری خراسان جنوبی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی، دانشگاه بیرجند، پارک علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، فناوری اطلاعات و ارتباطات، سازمان صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش استان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اعضای داری حق رای در این کمیته می‌باشند

آخرین ویرایش۱۳ شهریور ۱۴۰۰