برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه بیرجند

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۱۴۳۴۴ اخبار ستادی
 جلسه  ستاد اقامه نماز دانشگاه بیرجند با حضور دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه، حجه الاسلام محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و اعضای ستاد اقامه نماز بصورت مجازی برگزارشد.
برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست  که روز چهارشنبه 17 شهریور 1400 برگزار شد، دکتر خامسان، رئیس دانشگاه به ترغیب دانشجویان و نسل جوان به نماز و کاهش آسیب های اجتماعی مطالبی بیان نمود.
حجه الاسلام و المسلمین جعفری دبیر ستاد اقامه نماز ضمن تسلیت ایام عزای آل الله  یاد معاون فقید دانشجویی دانشگاه  زنده یاد دکتر خورشیدزاده را گرامی داشت و از حضار خواست فاتحه‌ای به روح ایشان هدیه نمایند.
 وی در ادامه به مرتبه و شأن نماز در آیات قرآن اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری معنوی در زمینه نماز و اقامه آن  ارزشمند و جزء ذخایر آخرت است.
همچنین دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه ضمن  تشکر از بهسازی محوطه مسجد امام جعفرصادق(ع) در خصوص جذب ائمه جماعت مسجد دانشگاه ، دانشکده کشاورزی و خوابگاه‌های دانشجویی مطالبی را بیان نمود.