تأیید فصلنامه روستا و توسعه پایدار فضا توسط کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۴۹۷۲ اخبار ستادی
 فصلنامه روستا و توسعه پایدار فضا توسط کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأیید شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، فصلنامه روستا و توسعه پایدار فضا به استناد نامه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره 11949-1399 در مورخ26 مهر 1400 پس از بررسی های اولیه مورد تأیید قرار گرفت.
این نشریه پس از تأیید توسط کمیسیون نشریات به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی ارسال شده است. فصلنامه روستا و توسعه پایدار فضا  حاصل فعالیت مشترک دانشگاه بیرجند و انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران است.
اولین شماره این فصلنامه در بهار 1399 منتشر شده است.
این نشریه حاصل فعالیت مشترک دانشگاه بیرجند و انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران است.