تجهیز محوطه کلبه مدیریت سبز به تکنولوژی‌های ساده و مدرن استفاده از انرژی خورشیدی

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۵۲۹۲ اخبار ستادی
محوطه کلبه مدیریت سبز به تکنولوژی‌های ساده و مدرن استفاده از انرژی خورشیدی مجهز شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، استفاده از انرژی های محیط طبیعی به ویژه انرژی‌های پاک یکی از عادات همیشگی بشر بوده است که در قرن حاضر به دلیل تبعات استفاده بی رویه از سوخت‌های فسیلی و دیگر انرژی های تجدیدناپذیر، اهتمام به بهره‌برداری از انرژی خورشید جدی شده است. به منظور آشنایی جامعه دانشگاه بیرجند و به ویژه نسل جوان از سیر تحول در تکنولوژی های استفاده از انرژی خورشیدی، در محوطه کلبه مدیریت سبز دستگاه‌های ساده تا پیشرفته استفاده از این انرژی جانمایی شده است. شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه در راستای انجام این امر، از همکاری پردیس علوم و موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بهره برده است.