کسب مقام سوم دانشجویان دانشگاه بیرجند در مسابقات استانی تنیس روی میز آزاد و مینی فوتبال شهرستان بیرجند

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۵۳۷۶ اخبار ستادی
دانشجویان دانشگاه بیرجند در مسابقات استانی تنیس روی میز آزاد و مینی فوتبال شهرستان بیرجند مخوفق به کسب مقام‌ سوم شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  امیر حسین عباسپور  و مینا رحمان پور دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه بیرجند در مسابقات استانی تنیس روی میز آزاد و مینی فوتبال شهرستان بیرجند مخوفق به کسب مقام‌ سوم شدند.
اولین دوره مسابقات مینی فوتبال شهرستان بیرجند همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و یادواره سردار شهید حاج محمد ناصر ناصری و مسابقات تنیس روی میز آزاد استان خراسان جنوبی در تاریخ جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰ در محل سالن ورزشی شهید سرحدی با حضور ۲۷ ورزشکار برگزار شد.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این موفقیت‌ها را خدمت دو دانشجوی دانشگاه تبریک عرض می نمایید و برایشان آرزوی موفقیت می‌کند.