راه‌اندازی شعبه صلح‌یاران در دانشگاه بیرجند

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۵۴۱۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شعبه صلح‌یاران در دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.
راه‌اندازی شعبه صلح‌یاران در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، صبح امروز چهارشنبه 19 آبان 1400 طی جلسه‌ای در سالن شهدای دانشگاه با حضور دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه بیرجندو غلامی معاون دادگستری شهرستان بیرجند، شعبه صلح‌یاران در دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.
دکتر اسلامی، ضمن خوش آمدگویی بر لزوم شعبه صلح‌یار در دانشگاه بیرجند تاکید کرد و این اقدام را عملی نیکو نامید.
غلامی هدف از شعبه‌های صلح‌یار را اعلای فرهنگ صلح و سازش و کاهش مراجعات به دادگستری عنوان کرد.
در ادامه حجت‌الاسلام دکتر هادی شهاب، دکتر محمدرضارضایی و دکتر عاطفه آجری آیسک از اساتید دانشگاه به مدت سه‌سال بعنوان صلح‌یار افتخاری در دانشگاه بیرجند از طرف حوزه قضائی شهرستان بیرجند معرفی شدند.
شایان ذکر است شعبه‌های صلح‌یاران طبق دستور‌العمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه‌قضاییه با هدف ایجاد صلح و سازش بین مردم و ترویج فرهنگ مدارا، عفو و گذشت راه‌اندازی می‌شود.