کسب مقام توسط دانشجوی پسر دانشگاه بیرجند در رقابت های قهرمانی دوچرخه سواری( تریال) کشور

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۵۸۷۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی اخبار دانشجویان
رقابت‌های قهرمانی دوچرخه سواری (تریال) به میزبانی شهر همدان با حضور ۳۰ ورزشکار در قالب ۱۳ تیم در دو کلاس ۲۰ و ۲۶ اینچ (رده های سنی جوانان و بزرگسالان) برگزار شد. در این مسابقات علی اختر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق و قدرت دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام سوم شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این مسابقات علی اختر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق و قدرت دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام سوم شد.
گفتنی است علی اختر دوچرخه سوار خراسان جنوبی در رشته تریال، طی دو دوره به اردوی تیم ملی دعوت شده است. همچنین در مسابقات قهرمانی جهان 2019 در کشور چین به عنوان نماینده ایران شرکت نموده ودارای رتبه 52 رنکینگ اتحادیه جهانی دوچرخه سواری(uci) در سال 2019 است.

آخرین ویرایش۰۹ آذر ۱۴۰۰