انتصاب اساتید راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده ها

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۶۱۴۵ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
طی حکمی از سوی معاون محترم آموزشی آقای دکتر محسن آیتی، اساتید راهنمای استعدادهای درخشان در دانشکده ها منصوب گردیدند.
انتصاب اساتید راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طی احکام صادره از سوی دکتر آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر هادی براتی از دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر مهدی فروزانفر از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر مژگان خیرالهی، از دانشکده هنر، دکتر حسین حمامی از دانشکده کشاورزی، دکتر الهام یوسفی، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دکتر فاطمه چهکندی، از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد اکبری، دانشکده مهندسی، دکتر محسن محمد نیا احمدی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر هما ملایی، پردیس علوم پایه، دکتر مسعود دیدارخواه، دانشکده کشاورزی سرایان،  دکتر فهیمه حبیبی، دانشکده فنی فردوس به عنوان  اساتید راهنمای استعدادهای درخشان در دانشکده ها منصوب گردیدند.
اساتید راهنمای استعدادهای درخشان در دانشکده ها راهنمایی دانشجویان و شناسایی دانشجویان دارای استعداد درخشان و علاقه مند جهت شرکت در المپیاد علمی دانشجویی، آشنایی دانشجویان با طرح شناسایی و توانمندسازی استعدادهای برتر (شتاب) و تشویق دانشجویان به انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در راستای این طرح و ..... در دانشکده ها، آشنایی دانشجویان با مسابقات دانشجویی و هماهنگی با گروه های آموزشی جهت برگزاری مسابقات دانشجویی را برعهده خواهند داشت.