برگزاری کارگاه ائمه جماعت دانشگاه های خراسان جنوبی

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۶۳۳۶ اخبار ستادی
کارگاه «چگونه یک تبلیغ خوب داشته باشیم» با حضور حجت الاسلام والمسلمین تقی قرائتی دوشنبه ۲۹آذرماه ۱۴۰۰ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزارشد.
برگزاری کارگاه ائمه جماعت دانشگاه های خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری ضمن عرض خیرمقدم به حجت الاسلام قرائتی و ائمه جماعات دانشگاه ها به نقش و اهمیت بصیرت افزایی درمیان قشردانشگاهی مطالبی را بیان کرد.
حجت الاسلام تقی قرائتی درکارگاه چگونه یک تبلیغ خوب داشته باشیم گفت: روحانیت یک  جایگاهی دارد به نام رهبران دینی یعنی آزاد اندیش.
وی در قسمتی دیگر آزادی در ادیان مختلف مورد بررسی قرار دادو گفت: تبلیغ عملی است نه گفتنی.وی همچنین به کارکردهای مسجد را در ابعاد مختلف ازجمله مسجد، شبکه است و همه چیز را باید با شبکه بسنجیم و مسجد حاکم است زیرا مسجد در تاریخ ماندنی است و همچنین محل تربیت مسلمان رسمی و دائمی است نه موسمی مطالبی را بیان داشت.