کسب رتبه سوم کشوری تیم اعزامی فنی و حرفه ای استان در مسابقات ملی مهارت رشته مکاترونیک

۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۶۳۷۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تیم اعزامی فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با حضور جواد دهیری و صالح برهانی دانش آموختگان دانشگاه بیرجند توانست رتبه سوم کشوری مسابقات ملی مهارت در رشته مکاترونیک را به‌دست آورد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این دوره از مسابقات ملی مهارت، جواد دهیری، مدال نقره و صالح برهانی مدال برنز رشته مکاترونیک را کسب کردند. با کسب ابن دو مدال تیم اعزامی فنی و حرفه ای استان در مسابقات ملی مهارت در رشته مکاترونیک مقام سوم را از آن خود کرد.
مدال آوران به اردوی انتخابی مسابقات جهانی مهارت شانگهای راه‌ یافتند. جواد دهیری و صالح برهانی نمایندگان استان خراسان جنوبی در مسابقات ملی مهارت 1400 بودند. نمایندگان استان خراسان جنوبی  از دانش آموخگان دانشگاه بیرجند هستند.