نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با همکاران دانشکده کشاورزی

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۶ کد : ۱۶۴۲۷ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با همکاران دانشکده کشاورزی در سالن جلسات دانشکده کشاورزی برگزار شد.
نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با همکاران دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در نشست اعضای شورای صنفی کارمندان با همکاران دانشکده کشاورزی سکینه راستگو، رئیس شورای صنفی کارمندان  ابراز امیدواری کرد با کمک کارکنان و همراهی مسئولین بتوانیم مشکلات پیش روی کارکنان را حل کنیم.
سیدحامد حمیدزاده، دبیر شورای صنفی کارمندان نیز گفت: تصمیم گرفته‌ایم تا در جهت آشنایی با مطالبات کارکنان دانشگاه از نزدیک با همکاران دیدار داشته باشیم و بدین جهت از دانشکده کشاورزی که دورتر از مرکزیت دانشگاه است‌، این دیدار را آغاز کردیم. وی در ادامه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط شورای ششم را ارائه کرد.
در ادامه این نشست کارکنان دانشکده کشاورزی مشکلات و مطالبات خود را مطرح کردند و اعضای شورای صنفی حاضر در جلسه، در جریان این مسائل قرار گرفتند.
همترازی حقوق کارمندان وزارت عتف با وزارت بهداشت، توزیع بهره‌وری، امنیت شغلی و  لزوم استفاده از نظرات کارشناسی در تصمیم گیری‌ها، کمک‌های رفاهی به کارکنان، مشکلات نحوه ثبت و ارسال مرخصی‌های پزشکی، سختی کار و ... از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.