برگزاری تور بیرجندگردی دانشجویان بین الملل دانشگاه بیرجند

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۶۸۵۵ اخبار ستادی
تور بیرجندگردی دانشجویان بین الملل دانشگاه بیرجندبا همکاری شورای فرهنگی خوابگاه سرو، معاونت فرهنگی و اجتماعی و مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند روز پنج شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شد.
برگزاری تور بیرجندگردی دانشجویان بین الملل دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تور بیرجندگردی دانشجویان بین الملل دانشگاه بیرجند با حضور 40 دانشجوی بین الملل مستقر در خوابگاه سرو  برای بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری شهر بیرجند و آشنایی با فرهنگ ،آداب و رسوم منطقه برگزار شد. در این برنامه فرهنگی دانشجویان از باغ اکبریه و موزه مردم شناسی، موزه عروسک‌ها و موزه لباس، خانه پردلی، آب انبار، مدرسه شوکتیه، همچنین نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری شهرستان بازدید کردند و در پایان با توجه به توضیحات مسئول برگزاری در طی بازدید، سوالات تاریخی از حاضران پرسیده شد و به برندگان جوایزی اهدا گردید.