آغاز دوازدهمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بیرجند

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۰ کد : ۱۶۸۶۲ اخبار ستادی
دوازدهمین طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه بیرجند آغاز شد.
آغاز دوازدهمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دوازدهمین طرح ضیافت اندیشه اساتید از روز شنبه 9 بهمن تا روز سه‌شنبه 12 بهمن 1400 به مدت چهار روز به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.  طرح ضیافت اندیشه سال 1400 با حضور  120 عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند با برگزاری چهار کارگاه شامل اخلاق راهنمایی و مشاوره پایان نامه، توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل بویه، اقتصاد سیاسی با نگاهی به اقتصاد مقاومتی، اندیشه سیاسی 5  با تدریس دکتر شاه ویسی، تبیین گام دوم انقلاب، توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر نوروزی و تاریخ تمدن اسلامی سطح 1 با تدریس حجت الاسلام و المسلمین دکتر واسعی برگزار می‌گردد.
طرح ضیافت اندیشه اساتید به عنوان دوازدهمین دوره اجرای این طرح، به صورت سالانه در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.