انتخاب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان بانوان برگزیده دستگاه‌های اجرایی استان

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۰ کد : ۱۶۸۷۵ اخبار ستادی
در مراسمی با عنوان"زن، عزت نفس، کرامت انسانی" که به مناسبت روز زن در استانداری خراسان جنوبی برگزار گردید، توسط استاندار خراسان جنوبی از ۲۵ بانوی برگزیده جامعه هدف دستگاه‌های اجرایی استان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم گرامیداشت مقام والای مادر و روز زن با حضور استاندار خراسان جنوبی، رئیس برنامه و بودجه استان و فرماندار شهر بیرجند برگزار شد.
در این مراسم توسط استاندار خراسان جنوبی از خانم دکتر یوسفی، عضو هیأت علمی گروه محیط زیست و  خانم دکتر سبحانی، عضو هیأت علمی گروه شیمی و خانم دکتر طاهرپور عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی به عنوان بانوان نمونه جامعه دانشگاهی استان تجلیل شد.