نشست صمیمی با دانشجویان بین الملل با محوریت «قرآن محور تقریب مذاهب اسلامی»

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۸۱۹۷ اخبار ستادی
نشست صمیمی با دانشجویان بین الملل با سخنرانی دکتر زنگویی روز شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ مصادف با ۲۸ ماه مبارک رمضان با محوریت «قرآن محور تقریب مذاهب اسلامی» همراه با ضیافت افطار درخوابگاه سرو برگزار شد.
نشست صمیمی با دانشجویان بین الملل با محوریت «قرآن محور تقریب مذاهب اسلامی»

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت ایام ما مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی نشست صمیمی دانشجویان افغانستانی با حضور مسئول نهاد رهبری دانشگاه بیرجند حجت الاسلام والمسلمین جعفری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دکتر زنگویی و معاون نهاد رهبری دانشگاه های خراسان جنوبی حجت الاسلام و المسلمین حجازیان، شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ مصادف با ۲۸ ماه مبارک رمضان برگزار شد. این مراسم با سخنرانی دکتر زنگویی با موضوع «قرآن محور تقریب مذاهب اسلامی» در فضای صمیمی همراه با پرسش و پاسخ برگزارشد. در پایان مراسم اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و ضیافت افطار در نمازخانه خوابگاه سرو با حضور مسئولین و دانشجویان افغانستانی انجام شد.