انتصاب مدیر امور مالی و مسئول راه اندازی شبکه آزمایشگاه های دانشگاه بیرجند

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۸۴۱ اخبار دانشگاه
انتصاب مدیر امور مالی و مسئول راه اندازی شبکه آزمایشگاه های دانشگاه بیرجند

طی حکمی از سوی دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند مدیر امور مالی دانشگاه منصوب شد.

در جلسه ای که امروز چهارشنبه 17 بهمن به منظور تقدیر از خدمات مدیر قبلی امور مالی و معارفه مدیر جدید صورت گرفت از خدمات دکتر علی اله رسانی تقدیر به عمل آمد و محمدعلی خالدی به عنوان مدیر جدید امور مالی دانشگاه منصوب شد.

محمد علی خالدی کارمند رسمی دانشگاه است که از سال 1384 در مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات مشغول به فعالیت می باشد.

وی از سال 1390 تا 1396 معاون مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات و از سال 96 مدیریت این بخش را عهده دار است.

محمدعلی خالدی دارای مدرک کارشناسی مدیریت دولتی و کارشناسی ارشد مدیرت منابع انسانی است .

کارشناس پیگیر مصوبات سفرهای استانی از سال 84 تاکنون، دبیر کمیته  تخصیص، دبیر کمیته نظام پیشنهادات، عضو کارگروه ارزیابی شاخصهای عمومی دانشگاه، عضو هیأت اجرایی منابع انسانی، عضو شورای راهبردی مدیریت سبز، عضو کمیته امور زیربنایی مدیریت سبز، عضو کمیته گوشه های فاخر، عضو کمیته عمرانی دانشگاه، عضو کمیته تخصصی هیأت اجرایی منابع انسانی، نماینده رئیس دانشگاه در کمیسیون معاملات دانشگاه و مدیر امور مالی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی بخشی از سوابق اجرایی ایشان است.

لازم به ذکر است در این جلسه دکتر علی اله رسانی به عنوان مسئول راه اندازی شبکه آزمایشگاه های دانشگاه معرفی شد.