برگزاری مراسم شهادت امام جواد(علیه‌السلام)

۱۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۹۳۲۶ اخبار ستادی
مراسم شهادت امام جواد علیه‌السلام در مسجد امام جعفرصادق(علیه‌السلام) دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری مراسم شهادت امام جواد(علیه‌السلام)

مراسم شهادت امام جواد علیه‌السلام ظهر روز چهارشنبه 8 تیر 1401 با سخنرانی حجت‌‍الاسلام والمسلمین مرادی معاون نهاد نمایندگی مقام‌ معظم رهبری دانشگاه بیرجند در مسجد امام جعفرصادق(علیه‌السلام) برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جواد(علیه‌السلام) و سالروز شهادت شهید بهشتی (ره) به بیان حدیث «قال للْجواد علیه السلام رجلٌ: أوْصنی قال علیه السلام، و تقْبل؟ قال؛ نعمْ قال علیه السلام؛ توسّد الصّبْر و اعْتنق الْفقْر و ارْفض الشّهوات و خالف الْهوى و اعْلمْ أنّک لنْ تخْلو منْ عیْن اللّه فانْظرْ کیْف تکون»؛ مردی به حضرت جواد علیه السلام عرض کرد: مرا سفارشی بفرمایید. امام علیه السلام فرمود: می پذیری؟. گفت: آری. فرمود: تکیه بر صبر کن و به فقرا درآویز و شهوات را رها کن و مخالفت با هوای نفس نما و بدان که تو از دید خداوند مخفی نیستی، دقت کن چگونه باید باشی» از امام جواد(علیه‌السلام) پرداخت.
مداحی و مرثیه‌خوانی مصطفی سالاری پایان‌بخش این مراسم بود.