برگزاری آزمون کتبی جذب مبلغین نهاد نمایندگی‌مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۹۴۴۵ اخبار ستادی
آزمون کتبـی جذب مبلغین‌ نهاد نمایندگی‌مقـام‌معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی در مسجد امام جعفرصادق علیه‌السلام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کتبـی جذب مبلغین‌ نهاد نماینـدگی‌مقـام‌معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی با شرکت  15 داوطلب آقا و 30 داوطلب خانم صبح امروز چهارشنبه 22 تیر 1401  در سالن ایثار و ایمان  مسجد امام جعفرصادق علیه‌السلام دانشگاه  برگزار شد.
این آزمون در راستای وحدت حوزه و دانشگاه و با هدف جذب مبلغین فرهنگی مذهبی جهت حضور مفید و مؤثر در دانشگاه های استان با هدف ارتباط‌گیری با دانشجویان و ارائه مشاوره و تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت در محیط دانشگاه و خوابگاهها می‌باشد.
شایان ذکر است حجت‌الاسلام والمسلمین جعفری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان از روند برگزاری آزمون بازدید کرد.