با هدف برنامه ریزی در خصوص اردوی راهیان نور و اربعین انجام شد

نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان

۲۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۹۴۵۲ اخبار ستادی
نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان روز چهارشنبه ۲۲ تیرماه، در محل سالن جلسات شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بییرجند، نشست شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان و با هدف برنامه ریزی در خصوص اردوی راهیان نور شمال غرب و اربعین، با حضور حجت الاسلام و المسلمین جعفری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و دکتر فرزانه‌پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان، پیش از ظهر روز چهارشنبه، 22 تیرماه، در محل سالن جلسات شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
دکتر فرزانه پور در ابتدای این نشست، ضمن عرض تبریک دهه امامت و ولایت توضیحاتی را در خصوص اردوی راهیان نور شمال غرب و همچنین سفر زیارتی اربعین دانشگاهیان ارائه کرد. حجت الاسلام و المسلمین جعفری، ضمن بیان این مطلب که اگر در مسیر شهدا و نظام گام برداریم، قطعاً مسیر هموارتر خواهد بود، بر برگزاری اردوی راهیان نور و مراسم اربعین تأکید کرد.
در ادامه این نشست اعضای حاضر در جلسه دیدگاه ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موضوع جلسه مطرح کردند.
در پایان اعضای حاضر در نشست بربرگزاری اردوی راهیان نور شمالغرب و برگزاری اردوی اربعین تأکید کردند و مقرر شد با برگزاری جلسه استانی قرارگاه شهید علم الهدی، تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود.