سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم از برگزاری موفقیت آمیز نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور در دانشگاه بیرجند قدردانی کرد

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۹۴۸۷ اخبار ستادی
پس از برگزاری موافقیت آمیز نشـست مدیران روابط عمومی دانشـگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور در دانشگاه بیرجند سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم از مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی و کارشناسان این مدیریت قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در تقدیرنامه ارسالی دکتر ندا شفیعی، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دکتر فرزین مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند آمده است؛ بی تردید، برگزاری موفقیت آمیز نشـست مدیران روابط عمومی دانشـگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور در دانشگاه بیرجند، حاصل برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مدبرانه بود. لازم میدانم مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش‌های صادقانه جنابعالی و همکـاران محترمتان در روابط عمومی آن دانشـگاه اعلام نمایم. از درگاه خداونـد متعال اسـتمرار موفقیت‌ها و دوام توفیقاتتان را درخدمت به نظام مقدس آموزش عالی خواهانم.